Thursday, April 6, 2017

A magyar média egyre unalmasabb

A magyar média java része propaganda szócső lett pedig tudva levő, hogy hisztéria keltéssel nem lehet új választókat toborozni.

Napi szinten inzultálják az emberek intelligenciáját abban a hiú reményben, hogy a buta olvasó ráharap a szenzációra és az álhírekre. Pedig a rendszerváltás utáni nagy várakozások ideje lejárt. A médiák áldozatait leszámítva, az ébredés különböző szinteken ugyan de beindult és egyre több ember ismeri fel, hogy a világban semmi sem az aminek látszik és nem hisz a politikai színházban.

A liberális média cikkei - leszámítva az étel recepteket és a sporthireket - álhírek, gyűlölet szitás, a homoszexuális életforma népszerűsítése, pornográfia, pedofília, trivia és magyar gyalázás.

Régebben volt néhány hírportál amiket még ellehetett olvasni, de mára mind propaganda szócső lett egysíkú, monoton tartalmakkal és csekély információval. A radikálisnak mondott weboldalak is mint egy elakadt lemez ugyanazokat a régi mantrákat szajkózzák mintha megállt volna az idő.

Az alacsony nívó visszatükrözi az olvasók mentális állapotát is - hasonló hasonlót vonz. A kommentektől az ember haja az égnek áll. Nem csak az obszcén nyelvezet miatt, hanem a debilis tartalmak miatt is.

De hát ez van, ilyenek az idők. A világ sorsforduló előtt áll, csak a vakok meg a TV-nézők nem látják.

(hungarianambiance.com)

No comments:

Post a Comment

Végre, lesz magas ház Budapesten