Sunday, April 9, 2017

Egy celeb aggodalmai

Photo: index.hu

Már jó pár éve annak, hogy olvastam egy cikket egy amerikai szerző tollából aki azt ecsetelte, hogy miért nem szabad celebekre úgy gondolni mint individuumokra.

A szerző azt fejtegette, hogy a Hollywood-ban legyártott celeb valójában egy sablon (template) aminek az a funkciója, hogy szaporodjon mint a rákos sejt a globális térben így mérgezve észrevétlenül a lelkeket.

Hogy ezt a funkciót tökéletesen betölthesse a média guruk a társadalmak legdegeneráltabb egyedeit felkarolják és celebeket faragnak belőlük akik végnélkül manipulálhatók és bármikor bevethetők a maguk felszínes csillogásával a megvezetett tömegek befolyásolására.

A szórakoztató ipar haramiái különösen kedvelik, sőt előnyben részesítik a mentálisan sérült potenciális celeb jelölteket akik el sem tudják képzelni, hogy a valóság más is lehet mint aminek látszik így tartva tükröt az “objektiv” valóságnak a létezés illúziójának akitől aztán a megvezetett ember megkérdezheti: tükröm, tükröm mond meg nékem ki a legszebb e világon? - ha valaha is próbáltad megfejteni, hogy miért van annyi degenerált a celeb világban, hát ezért.

A szerző szerint a celeb mint fenoménon egy fegyver ami lényegesen hatásosabb mint a hagyományos lőfegyver azoknak az erőknek a kezében akiknek az uralma a degenerált tömegek inerciáján nyugszik. Ez magyarázat arra is miért lövik a tömegek agyát a liberális médiák pornográfiával, pedofiliával, szexuális aberrációkkal, szappan operákkal és kitudja még mi egyéb toxikus tartalmakkal - ezek az üzenetek tartják az öt érzékszerv kábulatában a megvezetett tömegeket.

A celeb úgy funkcionál mint egy konduktor ebben a szennyes játszmában perverz vágyakat gerjesztve az öt érzékszerv delíriumában vergődő tömegekben - főleg fiatalokban.

Ha egy ilyen celeb mentális állapotát akarod tanulmányozni érdemes belekukkantani egy D. Tóth Kriszta nevű híresség dolgozatába amiben a Soros Egyetem és a magyar kormány politikájáról értekezik.

https://wmn.hu/ugy/46572-d-toth-kriszta-es-a-wmn-lehet


(kultúra post)

No comments:

Post a Comment

Végre, lesz magas ház Budapesten